Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει διπλή ένσταση κατά της Δόξας Δράμας τόσο για το μεταξύ τους παιχνίδι θεωρώντας ότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό οι ποδοσφαιριστές των Δραμινών Κουμπρόγλου και Τρελλόπουλος ενώ έχει καταθέσει συμπληρωματική ένσταση και πάλι κατά της Δόξας Δράμας για αντικανονική συμμετοχή του Γιώργου Σιάκκα στην διαδικασία των πλέϊ οφ κάτι που έχει πράξει και η ΠΑΕ Διαγόρας σε σχέση με την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Φυλής.

Αν δικαιωθούν ο ΟΦΗ και ο Διαγόρας στις ενστάσεις τους η Δόξα Δράμας θα χάσει στα χαρτιά τους δύο αγώνες με τον ΟΦΗ να παίρνει το ματς με τους Δραμινούς με 3-0 στα χαρτιά και την Δόξα να κινδυνεύει και με αφαίρεση ενός βαθμού. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και αν δικαιωθεί στη ένσταση της η ΠΑΕ Διαγόρας.

Αναλυτικά η κλήση σε απολογία για την Δόξα Δράμας όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο σαϊτ της ΕΠΑΕ :

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 28/07/2011 και ώρα 10:30

Την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με βάση τα διαλαμβανόμενα στην συγκοινοποιούμενη με υπ’ αριθμ. πρωτ. 52701/26.7.2011 ένσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΟΦΗ στις 24-7-2011 που διεξήχθη για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, καταγγέλλεται παράβαση του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24 του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ(Κοινοποίηση – Κλήση : ΠΑΕ ΟΦΗ).

Την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με βάση τα διαλαμβανόμενα στην συγκοινοποιούμενη με υπ’ αριθμ. πρωτ. 52693/26.7.2011 ένσταση της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στις 22-7-2011 που διεξήχθη για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, καταγγέλλεται παράβαση του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24 του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ(Κοινοποίηση – Κλήση : ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook