Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League, στο οποίο συμμετέχει για τρίτη σερί χρονιά ο Πλατανιάς.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Γιώργου Ριτζάκη ξεκινάνε τις προσπάθειές τους για τον Α’ Όμιλο με το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/10, 11:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού.

Στον Α’ Όμιλο μετέχουν οι ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Πλατανιάς και θα διεξαχθούν τέσσερις γύροι και συνολικά 20 αγωνιστικές. Στον Β’ Όμιλο λαμβάνουν μέρος Βέροια, Ηρακλής, Λάρισα, Ξάνθη, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα και θα διεξαχθούν τρεις γύροι με 21 αγωνιστικές. Από κάθε όμιλο θα προκριθεί στον τελικό η πρώτη ομάδα.

Η διάρκεια των αγώνων είναι 80 λεπτά (δύο ημίχρονα των 40’) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 15 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/2002 κι έπειτα). Στη 18άδα κάθε ομάδας είναι υποχρεωτική η αναγραφή τουλάχιστον 13 ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook