Στη διάψευση συγκρότησης Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου προχώρησε η Νομαρχιακή Επιτροπή.

Η Δ.Ο που συνήλθε στα γραφεία της πρώην Τ.Ο. Μασταμπά, συγκροτήθηκε σε Σώμα και έδωσε χθες μέσω του βουλευτικού γραφείου του κ.Κεγκέρογλου ανακοίνωση για τα μέλη της.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως η διαδικασία δεν ισχύει και είναι παράτυπα τα όσα έγιναν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως στον τοπικό τύπο διακινείται δημοσίευμα αναφορικά με την συγκρότηση της Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου καθώς και για την εκλογή Γραμματέα του οργάνου.

Προφανώς και δεν υφίσταται καμία τέτοια διαδικασία καθώς την ευθύνη για την λειτουργία και συγκρότηση των Δ.Ο. έχουν οι κατά τόπους Ν.Ε. και στην προκειμένη περίπτωση η Ν.Ε. Ηράκλειου.

Στο εν λόγω δημοσίευμα διατυπώνεται πως το όργανο αποτελείται από 7 μέλη κάτι το οποίο εκτός από ψευδές είναι και άτοπο  καθώς η εγκύκλιος που ορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών του ΠΑΣΟΚ αλλά και την δομή των οργάνων  αποστέλλεται από τον Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  και προβλέπει όργανα 3 – 5 μελών.

Όπως είναι απόλυτα προφανές η διαδικασία είναι παράτυπη, εκτός εκλογικής εγκυκλίου και προσβάλει  τους υποκινητές της  οι οποίοι παραβιάζουν και εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο τη βούληση και ψήφο των χιλιάδων μελών του Κινήματος που προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή των οργάνων του.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να καταγραφεί πως την ευθύνη της απαράδεκτης αυτής διαδικασίας καθώς και της πολύμηνης  καθυστέρησης της συγκρότησης του οργάνου έχει το πρώτο σε ψήφους μέλος του οργάνου το οποίο σκόπιμα και εξυπηρετώντας μικροπολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα κάποιων οδήγησε το όργανο σε αυτή την λυπηρή κατάσταση.

Καταλήγοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η υποτιθέμενη προχθεσινή συγκρότηση καθώς και το πρακτικό που συντάχθηκε είναι παράτυπα.

Πρόκειται για καθαρά πραξικοπηματική ενέργεια κάποιων που καταπατώντας δημοκρατικές διαδικασίες προσπαθούν να ωφεληθούν.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την αποκατάσταση του οργάνου καθώς και για την συμμόρφωση των υποκινητών αυτής της κατάπτυστης ενέργειας που προσβάλει όλους μας. 

Λυπούμαστε πολύ που κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για μικροπολιτικούς και ιδιοτελής σκοπούς μη αντιλαμβανόμενοι τι συμβαίνει γύρω μας.
 
Γραφείο Τύπου  Ν.Ε. Ηρακλείου”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook