Στόχος η συγκέντρωση πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά της "Φλόγας" - Εκδήλωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων - Μέχρι και ο δήμαρχος Χανίων χόρεψε zumba!

Πρωτοπορώντας, ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο να ποδηλατούν από το Λονδίνο με τελικό προορισμό την Αθήνα, επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο στόχο: Τη συγκέντρωση πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά του Συλλόγου “Φλόγα”!

Ο Έλπις και η Δώρα επιστρέφουν, με σκοπό να μοιράσουν αγάπη και χαμόγελα και να ξυπνήσουν εθελοντικές συνειδήσεις, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε παιδιά με αναπηρία. Αφετηρία τους αυτή τη φορά η Κωνσταντινούπολη και τελικός προορισμός το Ηράκλειο Κρήτης. 

Η άφιξη των ποδηλατών του Wheeling2help στα Χανιά έγινε σήμερα στις 17.00, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων εκδήλωση με χορό, Street Basket και πολλά άλλα δρώμενα, με στόχο όλοι μαζί να γίνουμε μία φωνή και μία ομάδα. 

 
 
 
 

Η εκκίνηση της διαδρομής έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής, τη μέρα που ξεκίνησε η Παραολυμπιάδα, καλύπτοντας 1.700 χ.λ.μ, περνώντας από 20 ελληνικές πόλεις (Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία, Αθήνα, Γύθειο, κ.α.), με τερματισμό στις 09/10 στο Ηράκλειο. 

 

Φετινός στόχος είναι η συλλογή του ποσού των 19.000 ευρώ, ώστε να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια για άτομα με ειδικές ικανότητες.