Με Βάρναλη απάντησε ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΔΚ, Λευτέρης Κοπάσης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για τον ΒΟΑΚ που εκδόθηκε μετά την αμφισβήτηση τόσο από τον κ. Κοπάση όσο και από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό, της πρωθυπουργικής εξαγγελίας για τον ΒΟΑΚ. Θυμίζουμε ότι και οι δυο είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για την ανακοίνωση ενός έργου που δεν συνοδεύεται από σαφή πηγή χρηματοδότησης.

Στην ανταπάντησή του ο κ. Κοπάσης, απαντά με Βάρναλη, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτησή του:

“Στην ανώνυμη ανακοίνωση του Σύριζα Χανίων …Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών, αφιερώνω τους στοίχους του Βάρναλη. 

Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, 
Προσμένουν ίσως κάποιο θάμα.

γιατί όταν θα ενταχθεί για χρηματοδότηση η μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού για τον ΒΟΑΚ στην συνέχεια θα απαιτηθεί ι. η προκήρυξη, ιι. η ανάδειξη του μελετητή και ιιι. η υλοποίησή της που στην καλύτερη περίπτωση εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019 δηλαδή λίγους μήνες πριν το τέλος του ΕΣΠΑ14-20.

‘’Στο έσχατο αλλά σημαντικό’’ και την ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό μου, που αποτελεί τον μοναδικό λόγο που ασχολούμαι, δεσμεύομαι να αναδείξω κάθε πτυχή της αλήθειας που θα φωτίσει την υπόθεση του ΒΟΑΚ και να σκουπίσω κάθε λάσπη που συσκοτίζει και σκεπάζει το σημαντικότερο έργο υποδομής στην Κρήτη.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook