Εγκαίνια της νέας πτέρυγας των γραφείων της Εταιρείας και ανακήρυξη ως επιτίμων μελών της Ι. Λ. Α. Ε. Κ. του κ. Αναστασίου Βάμβουκα, δημάρχου Χανίων, του κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη, πρώην δημάρχου Χανίων, και του κ. Βασιλείου Διγαλάκη, πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης. 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, απόγευμα

Δύο εκδηλώσεις

Α.   Η Ιστορική, Λαογραφική και Αρχαιολογική Εταιρεία Κρήτης εγκαινιάζει τη νέα πτέρυγα των γραφείων της ( Πλατεία Αγίου Τίτου ) τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στις 17.30.
Τη νέα πτέρυγα  θα εγκαινιάσει ο κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, πρώην δήμαρχος Χανίων.

Β.   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής, Λαογραφικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Κρήτης θα ανακηρύξει, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, επίτιμα μέλη της Εταιρείας τον κ. Αναστάσιο Βάμβουκα, δήμαρχο Χανίων, τον κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη, πρώην δήμαρχο Χανίων, και τον κ. Βασίλειο Διγαλάκη, πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, τη Δευτέρα  17 Οκτωβρίου 2016, στις 19.00.

Πριν την ανακήρυξη η πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αρχόντισσα Παπαδερού – Ναναδάκη θα κάνει σύντομη αναφορά στο έργο που επιτελεί η Εταιρεία και στην προσφορά των τιμώμενων τριών συμπολιτών μας σ’ αυτήν.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook