Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Τ Bank απέσπασε από την Deutsche Bank το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας «2010 USD & EUR Straight – Through Processing (STP) Excellence Award» για την εξαιρετική ποιότητα και ταχύτητα των διεθνών πληρωμών της Τράπεζας σε δολάρια και ευρώ, που αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο.

Στη σημερινή εποχή που η ποιότητα της πληροφόρησης, η ταχύτητα της εκτέλεσης και η ικανότητα άμεσης ανταπόκρισης σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι στοιχεία πρωταρχικής σημασίας για τις πληρωμές, η συγκεκριμένη διάκριση για άλλη μια χρονιά, πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα διαχείρισης εμβασμάτων από την Τράπεζα, με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών συστημάτων, αλλά και με τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Διοίκηση της T Bank θεωρεί ότι η βράβευση αυτή από την Deutsche Bank, έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, επιβεβαιώνει την ασφάλεια των συναλλαγών που παρέχει η Τράπεζα στο σύγχρονο και απαιτητικό τομέα των διεθνών πληρωμών. Στόχος της Τράπεζας είναι να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στα υψηλά διεθνή πρότυπα παρέχοντας άριστη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook