Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό μέγαρο Λασιθίου μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης “την Τρίτη 04-10-2016 και ώρα 14:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Λασιθίου του Προέδρου Καρτσάκη Γεώργιου, του Γενικού Γραμματέα Χρυσουλάκη Πέτρου και του υπεύθυνου Πληροφορικής της Ένωσής μας Φραγκάκη Κωνσταντίνου, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγο κ. Δασκαλάκη Ανδρέα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Πετάση Εμμανουήλ.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η έναρξη λειτουργίας των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και ο εφοδιασμός της με κατάλληλο εξοπλισμό, το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού του Λασιθίου, αλλά και προβλήματα που απασχολούν καθημερινά το προσωπικό.       

Ο κ. Γενικός, άκουσε με προσοχή τα όσα τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατό καλύτερη επίλυση των προβλημάτων του Λασιθίου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook