Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μπερνεάνου μίλησε εκ μέρους του Πλατανιά μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Κισσαμικό που έγινε στο γήπεδο Μάλεμε.

Το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Κισσαμικού αναφορικά με τις δυσκολίες που συνάντησε ο Πλατανιάς για να… κάμψει την αντίσταση της πρώην ομάδας του είπε: «Αυτή την εβδομάδα γενικά είχαμε την ευκαιρία λόγω της διακοπής να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούνε. Σίγουρα ο Κισσαμικός είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και πολλές φορές ξέρετε η κατηγορία δεν παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Εκμεταλλευτήκαμε όλη την εβδομάδα και τη σημερινή μέρα να δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα που έχουμε το ερχόμενο Σάββατο».

Για τους στόχους που υπάρχουν εν όψει του αγώνα στην Τρίπολη: «Οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι, να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, συγκεντρωμένοι και καλοί, όπως είμαστε κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Εμείς όμως αν είμαστε αυτοί που πρέπει σίγουρα θα έχουμε κάτι θετικό».

Για το αν αποτελεί… παγίδα το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα και ο Πλατανιάς από την άλλη είναι αήττητος: «Γι’ αυτό παίζει ρόλο η συγκέντρωση που θα δοθεί τη συγκεκριμένη στιγμή. Μη ξεχνάτε ότι είναι αρχή ακόμα του πρωταθλήματος. Πολλές ομάδες μπορεί να μη ξεκίνησαν καλά αλλά η πορεία θα δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο. Εμείς δεν στεκόμαστε στο ξεκίνημα που κάναμε, από την αρχή της προετοιμασίας έχουμε βάλει τους στόχους για τη φετινή σεζόν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook