Λίγες εβδομάδες πριν από τον ελληνικό τελικό όπου θα επιλεγεί το πρόσωπο/συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει στην 56η διοργάνωση της Eurovision, τα Κόκκινα Χαλιά αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν τελικά και να μείνουν εκτός της διοργάνωσης, σύμφωνα με το yupi.gr.

 Όπως αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Γιώργου Παπαδημητράκη: «Η εταιρία τους ήθελε να εμφανιστούν με ένα άλλο τραγούδι, πιο ποπ από τα δικά τους δεδομένα, γραμμένο από έναν γνωστό συνθέτη. Εκείνοι είχαν ήδη γράψει οι ίδιοι ένα τραγούδι, κατάλληλο για τη Eurovision, στα \”μέτρα\” τους, και ήθελαν να εμφανιστούν με αυτό, ώστε να το υποστηρίξουν και καλύτερα. Όπως φαίνεται, καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχώρησε και η κατάληξη ήταν το συγκρότημα να ακυρώσει τη συμμετοχή του».

 Ο Γιώργος Παπαδημητράκης δήλωσε στο yupi: «Ήταν η δεύτερη φορά που μας γινόταν πρόταση να διαγωνιστούμε για τη Eurovision. Από τον Νοέμβριο είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε το κομμάτι μας. Θέλουμε να έχουμε μία συγκεκριμένη ταυτότητα και μέχρι στιγμής οι επιλογές μας είναι πολύ προσεγμένες και μας αντιπροσωπεύουν».

Τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν τελικά είναι οι: Βαλάντω Τρύφωνος, Αντιγόνη Ψυχράμη, Νίκη Πόντε, Λούκας Γιώρκας και το συγκρότημα Τριμητόνιο. Αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση εντός των ημερών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook