Με… λυτρωτή τον Ανυφαντάκη στο 90+5’ ο Ερμής Ζωνιανών έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Ρόδου (3-2) κι απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Σε ένα εκπληκτικό και συναρπαστικό ματς στα Ζωνιανά η ομάδα του Γιώργου Πετράκη κινδύνεψε μάλιστα και με την πρώτη της ήττα από τα “ελάφια” που προηγήθηκαν 1-2 με το εκπληκτικό γκολ του Τζιβίλογλου στο 57’ κι έχασαν απίστευτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Χατζηλιόντα για το 2-3.

Ο Τοπούζης με κεφαλιά από φάουλ του Πρωτογεράκη άνοιξε το σκορ στο 4’ και στο 82’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Ενδιάμεσα ο Κουρούπης (33′) είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Τη νίκη στον Ερμή, που κέρδισε για δεύτερη σερί εβδομάδα στις καθυστερήσεις, χάρισε στις καθυστερήσεις ο Ανυφαντάκης.

Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Γεωργούλης (61’ Σεχολάρι), Πρωτογεράκης, Φαμπίνιο, Πουλάκης (74’ Ανωγειανάκης), Πασιαλής (61’ Πλουσής), Σκουτέλης, Τοπούζης.

Ρόδος (Σάββας Ορφανίδης-Δημήτρης Γκάιδας): Χειμωνέτος, Ευγενικός (86’ Αμανατίδης), Καντιμοίρης, Νικήτας (59’ Τζημογιάννης), Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Κωνσταντίνου, Τάντιτς (74’ Υμεραλιλάι), Ατματσίδης.

 

*Φωτ. αρχείου Μαρία Παρασύρη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook