Συνεχίζει την πολυεπίπεδη προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο η Λέσχη Lions Ηρακλείου. Αυτή τη φορά προσφέρει τη δυνατότητα σε διαβητικούς που ενδιαφέρονται, να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση των οφθαλμών τους με τη μέθοδο Screening, στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργανώνεται απόψε, στο Ηράκλειο, με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Όρασης η οποία εορτάζεται στις 13 κάθε Οκτωβρίου.

Θέμα της αποψινής ημερίδας της Λέσχη Lions Ηρακλείου, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, είναι «Όραση & Διαβήτης, Αρμονική Συνύπαρξη».

Βασικοί ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο Γεώργιος Παππάς, χειρουργός οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στον αμφιβληστροειδή, επιμελητής του τμήματος  υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και ο Νικόλαος Κεφαλογιάννης, παθολόγος – διαβητολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, τέως διευθυντής παθολογίας του Διαβητολογικού Κέντρου Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook