Φιλικό παιχνίδι στη Σαντορίνη με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό προγραμμάτισε ο Κισσαμικός, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, με αφορμή τη συνέχιση της αναστολής της F. League.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, που δεν έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής αφού πέρασε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση, προσκάλεσε τον Κισσαμικό για φιλικό ματς στην έδρα της.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για φιλικό παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας, με ώρα έναρξης 19:00.

Ο Πανθηραϊκός είναι “νεοφώτιστος” στη Γ’ Εθνική, συμμετέχοντας στον 4ο όμιλο. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ηρακλειώτης τεχνικός Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Δευτέρας:

Στις προπονήσεις επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή (09/10).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις κατοχής, δίτερμα τακτικής και για το τέλος ελεύθερο παιχνίδι. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Θωμάς Βλάχος. Απόντες ήταν ο Σταύρος Σταθάκης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο φιλικό με τον Πλατανιά και ο Κίκε, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέα.

Την Τρίτη (11/10) το πρόγραμμα έχει πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook