Η ύποπτη συμπεριφορά ενός επιβάτη λεωφορείου προκάλεσε συναγερμό σήμερα το πρωί στον κεντρικό σταθμό του Όσλο και είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων των τρένων και των λεωφορείων μέχρι να αρθεί ο συναγερμός, ανακοίνωσαν η διαχειρίστρια εταιρία των σιδηροδρόμων NSB και η αστυνομία.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Όσλο αυξήθηκαν μετά τις δυο επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 76 άνθρωποι–οι οκτώ εκ των οποίων από έκρηξη κοντά σε κυβερνητικά κτίρια.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε σήμερα το πρωί και μετέβη στον κεντρικό σταθμό του Όσλο όταν ένας οδηγός λεωφορείου, ο Τζακ Βάνταλ, είπε ότι είδε έναν επιβάτη να κατεβαίνει από το λεωφορείου του λίγο πριν αυτό αναχωρήσει αφήνοντας στο διάδρομο του οχήματος μία μικρή αποσκευή.

Ο οδηγός είπε στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας έδειχνε \”πολύ ανήσυχος\” και ειδοποίησε την διαχειρίστρια εταιρία των σιδηροδρόμων NSB, η οποία αποφάσισε να εκκενώσει το σταθμό και κάλεσε την αστυνομία.

Πυροτεχνουργοί μετέβησαν στο σταθμό και μετά από έρευνα δεν εντόπισαν εκρηκτικά στην αποσκευή οπότε και ήρθη ο συναγερμός, σημειώνει άρθρο στο protothema.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook