Μετά τον σάλο για το να θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Γερμανία, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκαλύπτει το παρασκήνιο του «αποκλεισμού» και για πρώτη φορά μιλάει στο Life & Style για τις γυναίκες που επηρέασαν τη ζωή του, το πρόβλημα υγείας της μητέρας του και τον επώδυνο χωρισμό των γονιών του.

Απαντώντας στο τι κέρδισε από τη συμμετοχή του στο «Just the two of us» δηλώνει πως το παιχνίδι του έδωσε πολύ περισσότερα απ όσα μπορούσε να περιμένει. Την Ελπίδα, νέους φίλους καθώς και νέες προοπτικές στη δουλειά του.

Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας της μητέρας του δεν του επέτρεψε να στεναχωρηθεί με το παρασκήνιο του αποκλεισμού του, ενώ τον έκανε να καταλάβει ότι η ουσία βρίσκεται στο να στηρίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να είσαι δίπλα τους στα πάντα. Όλα τα άλλα είναι απλώς παιχνίδια ματαιοδοξίας.

Όσο για την ερωτική του ζωή; Με μόλις τρεις σχέσεις στο ενεργητικό του, μία εκ των οποίων διήρκεσε έξι χρόνια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραδέχεται ότι είναι εκ πεποιθήσεως μονογαμικός και δεν βλέπει τίποτα άλλο πέρα από τη γυναίκα με την οποία είναι μαζί τη δεδομένη στιγμή.

Life & Style

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook