Βαριά και αχώνευτη φαίνεται ότι έχει πέσει η ήττα των εκλογών της ΕΠΣΧ στο Γιώργο Βούρβαχη, αφού από την επόμενη ημέρα σε δημόσιες δηλώσεις του συνεχώς προχωράει σε καταγγελίες για την διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Σήμερα σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM, το προχώρησε ακόμα πιο πέρα. 

Μίλησε για βαλίτσες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που λάδωσαν κατά τα λεγόμενα του στελέχη των ομάδων στα Χανιά, μίλησε για φυλλάδες, για κηδείες από site, για πιέσεις σε πολιτικούς, για αστυνομικούς της ασφάλειας Χανίων που, πάντα κατά τα λεγόμενα του, τον παρακολουθούσαν κατά την προεκλογική περίοδο και για ντόπιες εγκληματικές οργανώσεις.

Μέσα σε όλο αυτό το κρεσέντο, έβαλε και πάλι στο στόχαστρο τον Μανώλη Κονταρό, λέγοντας μάλιστα ότι αυτός έκανε όλο το παιχνίδι και αγόρασε τις εκλογές, χωρίς όμως να παρουσιάσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, παρά μόνο τα όσα του είπε ότι άκουγε ένας φίλος του πίσω από τον τοίχο ενός ξενοδοχείου (;).

Ξέχασε βέβαια να αναφέρει στην συνέντευξη του, την παρέα των 10-12 ρωσοπόντιων μπράβων «χωρίς λαιμό» με το μαύρο τζιπ και το βανάκι, που είχαν αράξει την βραδιά των εκλογών, στην πλατεία δικαστηρίων έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας αλλά και την παρουσία τους λίγο πιο πέρα από τα γραφεία της ΕΠΣΧ.

Όπως επίσης ξέχασε να αναφέρει ότι οι φουσκωτοί αυτοί είχαν απειλήσει νωρίτερα την παράταξη της πλευράς Βαρουξάκη στην είσοδο του ξενοδοχείου Minoa στην οδό Τζανακάκη, αλλά το μόνο που θυμήθηκε να αναφέρει και μάλλον αυτό τον ενοχλεί, είναι η ενεργή παρουσία του Μανώλη Κονταρού, τον οποίο στήριξαν μεταξύ άλλων και οι ομάδες, βγάζοντας πρώτη την παράταξη των Βαρουξάκη – Κωνσταντινίδη.

Ενώ, ξέχασε να μας πει ποιος είχε φέρει στα Χανιά τους ξένους φουσκωτούς, ποιος τους “έστειλε πρόσκληση” να είναι παρόντες στην διαδικασία και ποιος τους υπέδειξε τα πρόσωπα που θα πάνε να απειλήσουν.  

Βέβαια στα λόγια όλα είναι εύκολα, αλλά όπως είπε και ο ίδιος στην συνέντευξη του, τα ξέρει αλλά δεν μπορεί να τα αποδείξει. 

Γιατί προχωράει τότε σε αυτές τις καταγγελίες;

Προφανώς μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων και για να λοιδορήσει ανθρώπους και ειδικά ένα πρόσωπο αγαπητό στην Κρήτη, όπως ο Μανώλης Κονταρός, που τόσα έχει προσφέρει στην Κρητική Λαϊκή Παράδοση, αλλά και σοβαρούς επιχειρηματίες, γιατρούς και άλλους που εκλέχτηκαν στην ΕΠΣΧ. 

Θα μπορούσε όμως να σκεφτεί πιο απλά, θα μπρούσε να σκεφτεί έναν πιο απλό λόγο που έχασε τις εκλογές. Ότι δηλαδή μετά από 26 χρόνια στην ίδια θέση, οι ομάδες των Χανίων απλά αποφάσισαν ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο τιμόνι της ΕΠΣΧ και να το δεχτεί, χωρίς να χαλάει συνεχώς την δημόσια εικόνα του και παράλληλα την μέχρι τώρα προσφορά του, καταγγέλοντας συνεχώς πρόσωπα και πράγματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook