Με τον ιδανικότερο τρόπο συνδυάστηκε το ταξίδι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Κύπρο, για την επισφράγιση της αδελφοποίησής του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΝΟΧ κατέκτησε συνολικά 14 μετάλλια στη 17η διεθνή Ρεγγάτα, που πραγματοποιήθηκε στο τεχνητό φράγμα της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Η επισφράγιση της αδελφοποίησης μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, αλλά και το αγωνιστικό μέρος που αφορά την πραγματοποίηση της 17ης διεθνούς Ρεγγάτας που διεξήχθη στο τεχνητό φράγμα της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, είναι τα δύο γεγονότα που «σημάδεψαν» την αποστολή του ΝΟΧ στη Μεγαλόνησο.

Εκ μέρους της διοίκησης, παρέστησαν, υπογράφοντας -μετά τα Χανιά πριν από μερικές ημέρες- το σύμφωνο αδελφοποίησης, η πρόεδρος, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, ο αντιπρόεδρος, Σπύρος Μαραγκουδάκης, η γενική γραμματέας, Ευαγγελία Κρασαδάκη Μητσοτάκη, η ταμίας, Αργυρώ Φελεσάκη και η ειδική γραμματέας, Αναστασία Κακαβελάκη, ενώ εκ μέρους της αγωνιστικής ομάδας πήραν μέρος 11 αθλητές και αθλήτριες, η συγκομιδή των οποίων ανήλθε συνολικά σε 14 μετάλλια (4 χρυσά, 5 ασημένια και 5 χάλκινα).

«Η αποστολη στην Κύπρο είχε αυτή την φορά ιδιαίτερη σημασία γιατί μαζί με τους διεθνείς αγώνες που έγιναν, έλαβε χώρα και η επικύρωση της αδελφοποίησης που είχε υπογραφεί την προηγούμενη εβδομάδα στα Χανιά», τονίζει εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και έφορος στο Τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ., Νίκος Κουριδάκης που βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με την αποστολή, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Η Κυπριακή Ομοσπονδία διοργάνωσε την 17η διεθνή ρεγγάτα, διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 89 αθλητές από επτά χώρες. Σε ό,τι αφορά την αποστολή μας οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διεθνή διοργάνωση και να κερδίσουν επάξια 14 μετάλλια αλλά και αρκετές εμπειρίες που προσφέρουν τέτοιες διεθνείς διοργανώσεις».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας Κανόε Καγιάκ, Μανώλης Αγγελάκης τονίζει τα εξής: «Στους αθλητές μας δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν σε αρκετά αγωνίσματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες εν όψει της συνέχειας και από την άλλη να βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Από εδώ και στο εξής μας περιμένουν δύο με τρεις αγωνιστικές δραστηριότητες για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Όλα τα παιδιά έχουν ξεκινήσει με διάθεση και όρεξη για να είναι επιτυχημένη και η επόμενη περίοδος».

Σημειώνεται ότι στους αγώνες, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, συμμετείχαν ακόμα αθλητές από το Ισραήλ, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Σερβία και την Βουλγαρία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο. Χανίων είναι τα εξής:

• Χρυσό μετάλλιο

Πολυχρονάκης Ελευθέριος / Κουριδάκης Ιωάννης: Κ2 200μ. Παίδων


Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 200μ. Κορασίδων


Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα / Σώκου Δέσποινα: Κ2 200μ. Κορασίδων


Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα / Σώκου Δέσποινα: Κ2 500μ. Κορασίδων

• Ασημένιο μετάλλιο

Τσουπάκης Χρήστος: Κ1 200μ. Παίδων


Κέκελου Αθηνά-Νικολίτσα / Σαράντου Κωνσταντίνα: Κ2 200μ. Γυναικών


Κέκελου Αθηνά-Νικολίτσα / Σαράντου Κωνσταντίνα: Κ2 500μ. Γυναικών


Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα / Σώκου Δέσποινα: Κ2 200μ. Νεανίδων


Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 500μ. Κορασίδων

• Χάλκινο μετάλλιο

Τσουπάκης Χρήστος / Αντωνίου Ιωάννης: Κ2 200μ. Παίδων
Τσουπάκης Χρήστος / Αντωνίου Ιωάννης: Κ2 500μ. Παίδων


Σαράντου Κωνσταντίνα: Κ1 200μ. Γυναικών
Κέκελου Αθηνά: Κ1 500μ. Γυναικών
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 200μ. Νεανίδων

• 4η θέση

Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 200μ. Ανδρών
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης / Μελεμενής Αναστάσιος Κ2 500μ. Ανδρών
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης / Μελεμενής Αναστάσιος Κ2 500μ. Εφήβων
Κέκελου Αθηνά: Κ1 200μ. Γυναικών

• 5η θέση

Κουτσοποδιώτης Ιωάννης / Μελεμενής Αναστάσιος: Κ2 500μ. Εφήβων
Βαρβαντάκης Δημήτριος / Κουριδάκης Ιωάννης: Κ2 200μ. Παίδων


Σώκου Δεσποινα: Κ1 200μ. Κορασίδων

• 7η θέση

Βαρβαντάκης Δημήτριος / Πολυχρονάκης Ελευθέριος: Κ2 200μ. Εφήβων
Τσουπάκης Χρήστος / Αντωνίου Ιωάννης: Κ2 200μ. Εφήβων

• 8η θέση

Βαρβαντάκης Δημήτριος / Κουριδάκης Ιωάννης: Κ2 200μ. Εφήβων

• 9η θέση

Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 200μ. Εφήβων

• 11η θέση

Κουτσοποδιώτης Ιωάννης: Κ1 500μ. Εφήβων

Αρωγός του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο επίσημος Χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία, ANEK LINES.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook