Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για τον Γκουτσίδη στο ΙΝΚΑ το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης το λιγότερο ένα μήνα με βάση την ενημέρωση της ομάδας.

Ο 20χρονος μέσος, που καθιερώθηκε από το ξεκίνημα στην αρχική σύνθεση του ΙΝΚΑ, αντιμετωπίζει πρόβλημα με έναν παλαιότερο τραυματισμό του, που θα τον αναγκάσει να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ιατρική αποκατάσταση.

Κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας επανήλθε ο Ζντράβκοβιτς, ενώ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Βουρβαχάκης.

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΝΚΑ:

Ένας παλαιότερος τραυματισμός έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο Γιώργο Γκουτσίδη, που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, αναγκάζοντας το νεαρό ποδοσφαιριστή να μείνει το λιγότερο ένα μήνα εκτός υποχρεώσεων της ομάδας μας.

Ο Γιώργος θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ιατρική αποκατάσταση, μετά την αφαίρεση οιδήματος από παλαιότερο τραυματισμό, η κατάσταση του οποίου έχει επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του ΝΝΚ, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, υπάρχει ενδεχόμενο η αποθεραπεία να διαρκέσει 10 ημέρες, θα ακολουθήσει μαγνητική και ο παίκτης θα υποβληθεί κατόπιν σε ειδική αγωγή, ώστε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιστρέφει ο Μάριος, σε πρόγραμμα ο Βουρβαχάκης

Εν τω μεταξύ, κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων μπαίνει ο Μάριος Ζντράβκοβιτς, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, ενώ μέσα στις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες ενσωματώνεται με την ομάδα σε φουλ ρυθμούς προγράμματος ο Χρήστος Βουρβαχάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook