Δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, συγγραφέας και ανερχόμενο τηλεοπτικό πρόσωπο, η Αθηναϊδα Νέγκα, μιλάει στο περιοδικό Life & Style για την κόρη, που απέκτησε πριν από λίγους μήνες, τον σύντροφο της ζωής της, Χάρη Ζαχαριά, ενώ αναφέρεται με συγκίνηση στο πατέρα της, Χρήστο Νέγκα .

Παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο της πρόγραμμα δεν δηλώνει καριερίστα, αλλά κάτι μεταξύ εργασιομανούς και εργατικής γυναίκας.

Αντιπαθεί τη φιλοδοξία, χωρίς όμως να καταδικάζει τους άλλους γύρω της. Θέλει να κάνει πράγματα που την ενδιαφέρουν και της μαθαίνουν κάτι καινούριο.

Δηλώνει μάλιστα χαρακτηριστικά: «Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να αλλάζω αντικείμενο κάθε χρόνο. Αν μπορούσα, του χρόνου θα ήθελα να γίνω αγρότισσα, του παρα- χρόνου η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου και μετά να με προσλάβει η NASA. Μου φαίνεται καταθλιπτικό που η ταυτότητά μας δεν αλλάζει συνέχεια, που δεν αλλάζουμε συχνά τόπο διαμονής, επάγγελμα ή ακόμα και όνομα».

Της αρέσει πολύ να γράφει, με τα χρόνια όμως έχει αγαπήσει πολύ και το ραδιόφωνο. Απ’ την άλλη η τηλεόραση δεν την έχει κερδίσει ως τώρα.

Ο ερχομός του πρώτου της παιδιού ούτε την άλλαξε ούτε την ολοκλήρωσε. Δεν έχει άγχος και δεν δηλώνει υπερπροστατευτική εφόσον γνωρίζει καλά πως δεν μπορεί να είναι πάντοτε δίπλα του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άκρως ανατρεπτική απάντηση που έδωσε σχετικά με την βάπτιση της μικρούλας. «Ίσως κάνουμε μόνο ονοματοδοσία. Και θα γίνει άμεσα, γιατί θέλω η κόρη μου να έχει όνομα από μικρή. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα εάν θα την βαφτίσουμε».

Όταν θυμάται τον πατέρα της Χρήστο Νέγκα και ιδίως το ότι τον έχασε όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή, νιώθει να την πλακώνει ένα αρκετά παλιό, μεγάλο πένθος.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook