Τα συγχαρητήριά τους για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλου εκφράζουν οι αιρετοί της Κρήτης.

Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Ιεράπετρας για την εκλογή του Νέου Μητροπολίτη Ιεραπύντης & Σητείας

“Σεβασμιότατε, κ.κ. Κύριλλε

Ο Δήμος Ιεράπετρας Σας απευθύνει τις εκ βαθέων εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές του για την ανάδειξή σας στα αξίωμα του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας.

Ο πνευματικός σας πλούτος και η  σπουδαία εκκλησιαστική σας εμπειρία στην Μητρόπολη Ιεραπύντης & Σητείας για πολλά συναπτά έτη  αποτελούν εχέγγυα  της επιτυχημένης αρχιερατικής σας θητείας σε μια καθ’ όλα δύσκολη και απαιτητική εποχή για τον τόπο μας, όπως η σημερινή.

Με τη βεβαιότητα ότι αρχές και αξίες, όπως η ενότητα, η ποιότητα, η συνεργασία και η κοινωνική προσφορά θα διαπνέουν το πολυεπίπεδο έργο σας, σας εύχομαι ολόψυχα  υγεία και δύναμη.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας αρωγοί  και συμπαραστάτες στην ουσιαστική προσπάθεια ενίσχυσης της μητροπολιτικής μας περιφέρειας.  

Με βαθύτατο σεβασμό

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας
Θεοδόσιος Ι. Καλαντζάκης”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κκ. Κυρίλλου

«Σεβασμιότατε, από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης κριθήκατε άξιος αξίων, όπως κριθήκατε άξιος αξίων και από την κοινωνία του νησιού μας, στη διαδρομή του βίου σας.

Διάπυρες είναι οι ευχές όλων μας, ώστε ο Θεός να Σας ενισχύει και να Σας οδηγεί στο δύσκολο και πολυυπεύθυνο έργο που Σας  ανέθεσε η Εκκλησία. Η κοινωνία μας, προσδοκά από Σας πλούσιο και ποιμαντορικό έργο και συνέχιση του άξιου και θεόπνευστου έργου του προκατόχου σας, αειμνήστου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κύρου Ευγένιου.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία, μακροημέρευση και καλή επιτυχία στην αρχιερατική σας θητεία. Άξιος.»

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλου:

«Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την ομόφωνη εκλογής σας ως Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι με το κύρος, τις ικανότητες και την σεμνότητα που σας διακρίνει, θα συνεχίσετε το πολύπλευρο ποιμαντικό σας έργο και θα συμβάλλετε τα μέγιστα στην πνευματική ανάταση και την πρόοδο της Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας.

Τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, εύχομαι να σας δίνει ο Παντοδύναμος υγεία και δύναμη στην νέα σας αποστολή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook