Με απόλυτη… συνεργασία φαίνεται οτι δρούσαν δυο Χανιώτες. Ο 24χρονος έκλεβε τα ποδήλατα ενω ο φίλος του ηλικίας 45χρονών φαίνεται οτι αφού πήρε το ένα απο αυτά στη συνέχεια το έθεσε προς πώληση στο κατάστημα του.

Συνολικά ο 24χρονος είχε αφαιρέσει σε διάστημα περίπου ενός μηνός 6 ποδήλατα.Οι δυο άνδρες συνεληφθησαν χθες το μεσημέρι στα Χανιά απο τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Ειδικότερα, προχθές (11.10.2016) το πρωί στα Χανιά, άγνωστος δράστης αφαίρεσε ποδήλατο ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού. 

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι δράστης της παραπάνω κλοπής είναι ο 24χρονος,  ο οποίος στη συνέχεια διέθεσε το ποδήλατο προς πώληση, σε κατάστημα ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων συνελήφθη χθες το μεσημέρι ο 24χρονος και ο 45χρονος στο κατάστημα του οποίου βρέθηκε το αφαιρεθέν ποδήλατο το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Κατά τη συνεχιζόμενη προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 24χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 07.09.2016 έως και την 26.09.2016, είχε διαπράξει ακόμη έξι κλοπές ποδηλάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook