Σε νέα ενημέρωση σχετικά με την πολυπόθητη απάντηση του Δήμου Χανίων για χρήση του γηπέδου Περιβολίων για να πραγματοποιηθεί το φιλικό με τον ΟΦΗ προχώρησε ο ΑΟΧ.

Όπως αναφέρουν οι “μπλε” δεν υπήρξε την Πέμπτη, όπως αναμενόταν, η επίσημη απάντηση του Δήμου Χανίων στο αίτημά τους για χρήση του γηπέδου για τη διεξαγωγή του φιλικού με τον ΟΦΗ. Παρ’ όλα αυτά από τον ΑΟΧ σημειώνεται ότι υπάρχει η προφορική διαβεβαίωση από τη δημοτική αρχή για την παραχώρηση του γηπέδου, ενώ θετική ήταν και η προφορική απάντηση της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, ότι δεν έφθασε ούτε σήμερα -όπως αναμενόταν – στο γραφείο η επίσημη απάντηση του Δήμου της πόλης μας, για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. το ερχόμενο Σάββατο (17:30), στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμο και σήμερα, μας διαβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά.

Θετική ήταν και η (προφορική) απάντηση της Ε.Π.Ο, παρά τις τελευταίες εξελίξεις που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Α.Ο.Χ. δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις και συνεχίζει την προετοιμασία του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το φιλικό με τον Ο.Φ.Η στα Περιβόλια, θα είναι πιο απαιτητικό από ότι αυτό στο Ηράκλειο, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είδαν τα λάθη τους και ο Αντώνης Δρακόπουλος, θέλει να δει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Οι Ζόρο, Γκεμίσης, Κοζάκης και Κρασουδάκης, δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας το Σάββατο, αφού και σήμερα ακολούθησαν θεραπεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook