Ακόμη δύο ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος από το Ηράκλειο ο ΠΟΑ και οι Ασίτες ξεκίνησαν την Τετάρτη το απόγευμα την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο Ατσαλένιο υπήρχε άνεμος αισιοδοξίας στην πρώτη αφού μετά την περσινή μεταβατική περίοδο μετά την πτώση της ομάδας μετά από αρκετά χρόνια στο Περιφερειακό για την φετινή χρονιά βάση και των μεταγραφών που έγιναν ο πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά και στόχος όλων στον ΠΟΑ είναι η επάνοδος της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τα νέα πρόσωπα στην πρώτη του ΠΟΑ ήταν αρκετά. Ο λόγος για τους νεοαποκτηθέντες Αλέκο Βλαστό, Κώστα Μιχελακάκη, Μπάμπη Μαρκάκη, Μανόλη Πετράκη , Αντώνη Αραβιάκη και τον Μανώλη Καινουργιάκη που μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα.

Παρόντες βέβαια και αρκετά παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας που μαζί με τα νέα αποκτήματα ευελπιστούν όλοι στο στρατόπεδο του σωματείου του Ατσαλένιου ότι θα συγκροτήσουν ένα δυνατό σύνολο που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική.

Οι Ασίτες

Την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά ξεκίνησαν σήμερα και οι Ασίτες με τους παίκτες του Αντώνη Λεκάκη να συγκεντρώνονται στο γήπεδο της ομάδας για την πρώτη προπόνηση.

Το παρόν στην πρώτη έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Κούλη Ορφανουδάκη, Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, Αντώνη Μπελενιώτη, Δημήτρη Ανδρεαδάκη, Γιάννη Μιχελιδάκη και Γιώργο Κοτζαδάκη.

Το καλό για την ομάδα των Ασιτών είναι ότι κράτησε τον βασικό κορμό από το περσινό πρωτάθλημα όπου η ομάδα είχε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία κατακτώντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Στόχος των Ασιτών είναι μια ανάλογη πορεία και φέτος και ίσως και καλύτερη αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ο πρόεδρος της ομάδας Μανόλης Ζαχαριουδάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές όπως και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Λεκάκης , στη συνέχεια ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και μετά το τέλος της προπόνησης η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές στην ταβέρνα «Αρχοντικό».