Με μια απάντηση αποστομωτική ο Μανώλης Κονταρός απαντά στο δυσφημιστικό παραλήρημα του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη, αποδομώντας την προσπάθεια του τελευταίου να “πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα”.

Ο Μανώλης Κονταρός διερωτάται εύλογα γιατί ο κ. Βούρβαχης από τη στιγμή που είχε καταγγελίες που παραπέμπουν σε ποινικά αδικήματα δεν πήγε να τις καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά αρκέστηκε να τις εξαπολύσει στον “άερα” μιας ραδιοφωνικής εκπομπής;

“Ο κ.Βούρβαχης σύντομα θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη.

Ακολουθεί η απάντηση του Μ. Κονταρού:

“Με λύπη μου πληροφορούμαι τις άκρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσουν την εικόνα μου στην κοινωνία.

´Οσο κι αν κατανοώ την πικρία και δυσαρέσκεια ενός ανθρώπου που απώλεσε ένα αξίωμα που υπηρετούσε 26 συναπτά έτη, μου είναι αδύνατον να αντιληφθώ για ποιο λόγο εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος μου που παραπέμπουν σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα και μάλιστα απευθυνόμενος στα ΜΜΕ και όχι στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σεβόμενος λοιπόν την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και πρωτίστως την κοινωνία που στέκεται στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλα και έχοντας πλήρως καθαρή τη συνείδησή μου, αντιμετωπίζω με αξιοπρέπεια την καθολα άδικη και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βούρβαχη και τον καλώ η μάλλον τον προκαλώ τις όποιες κατηγορίες που με αφορούν να τις απευθύνει στη δικαιοσύνη και όχι στον εκάστοτε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μανώλης Κονταρός”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook