Οι συνεχείς αναβολές του πρωταθλήματος δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στην Football League και κατά συνέπεια στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό αφού είναι πιθανό να γίνει το παιχνίδι στο Μάλεμε των 1.600 θέσεων και όχι στα Περιβόλια. 

Αρχικά, κάνοντας υποθέσεις εργασίας σκεφτήκαμε ότι οι μοναδικές ημέρες για να γίνει η πρεμιέρα του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό είναι η Παρασκευή ή το Σάββατο. Ωστόσο, δεν είχαμε υπολογίσει το γεγονός ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έχει οριστεί το παιχνίδι του Πλατανιά με την Ξάνθη που θα γίνει στα Περιβόλια. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό αφού ο ΚΑΠ απαγορεύει ρητά την διεξαγωγή δύο αγώνων στο ίδιο γήπεδο και μέσα σε 24 ώρες!

Από την στιγμή λοιπόν που το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει Κυριακή ή Δευτέρα (λόγω του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα), πλέον όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μάλεμε – το οποίο έχει δηλώσει ο Κισσαμικός ως δεύτερη έδρα στο πρωτάθλημα της Football League. Βέβαια, εδώ γεννώνται ερωτηματικά για το κατά πόσο μπορεί το Μάλεμε να φιλοξενήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού η χωρητικότητα του, με το ζόρι, φτάνει τις 1.600 θέσεις!

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα λοιπόν, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό μπορεί να γίνει Παρασκευή ή Σάββατο και μόνο στο γήπεδο του Μάλεμε αφού τα Περιβόλια δεν είναι διαθέσιμα ενώ επίσης η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν μπορεί να αγωνιστεί Κυριακή ή Δευτέρα.

Η μοναδική που μπορεί να δώσει την λύση και να βάλει ένα τέλος σε αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί, είναι η ΕΠΟ που καλείται, αν το κάνει, να προχωρήσει στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook