Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε πριν καν ακόμη εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ. Η ενδυνάμωση των οργανώσεων του κόμματος, η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού μέσα από ένα πάντρεμα αξιοποίησης παλιών έμπειρων στελεχών, αλλά και νέων στελεχών με φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς, αποτελούν βασικό άξονα της στρατηγικής της ΝΔ. Επιστέγασμα αυτής αποτελεί και ο ορισμός αξιόλογων στελεχών στις περιφερειακές-νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος.  

Η ΝΔ κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς με την αξιοποίηση των στελεχών της, την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, με συνεχείς περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας» σε όλους τους Έλληνες.

Με τελική απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Β. Σπανάκη, Η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ ορίζει 66 Τομεάρχες-Συνδέσμων μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των περιφερειακών-νομαρχιακών οργανώσεων της παράταξης με στόχο την επίτευξη καλύτερου συντονισμού και αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του κόμματος και στην διάχυση του μηνύματος της «Συμφωνίας Αλήθειας» στην κοινωνία.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τον ορισμό των νέων στελεχών, τομεαρχών-συνδέσμων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «η ΝΔ εστιάζει τη στρατηγική της στις παραγωγικές τάξεις, στην Ελλάδα που μοχθεί, που παράγει, που αγωνίζεται και που ανησυχεί για το αύριο, αλλά και στους ανθρώπους που έχει πλήξει βάναυσα η κρίση. Με την ενδυνάμωση των δομών και των οργανώσεων του κόμματος μας με στελέχη από την παραγωγική Ελλάδα,   ξεδιπλώνουμε τη συντεταγμένη στρατηγική μας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην κανονικότητα υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης τη Συμφωνία Αλήθειας που θα μας οδηγήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία να έχουν στο έργο τους οι άξιοι τομεάρχες».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook