Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην Κίνα, στην επαρχία Shandong δείχνει ένα παραμορφωμένο πρόβατο που γεννήθηκε με έξι πόδια.

Το ζώο φαίνεται να έχει κανονικά τα τρία του πόδια αλλά έξω από το μπροστινό αριστερό του πόδι αναπτύσσονται άλλα τρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror μαζί με αυτό είχαν γεννηθεί άλλα τρία πρόβατα τα οποία πέθαναν αφήνοντας ζωντανό μόνο αυτό που έχει τη συγκεκριμένη παραμόρφωση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της παραμόρφωσης, ούτε έχει μιλήσει ο ιδιοκτήτης του ζώου για το περιστατικό. Θεωρείται πάντως αρκετά δύσκολο να επιβιώσει σε αυτή την κατάσταση από τη στιγμή που και τα τρία άλλα ζώα που γεννήθηκαν μαζί του πέθαναν λίγο μετά τη γέννα.

Το άτυχο πρόβατο, όπως φαίνεται και στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, μπορεί με δυσκολία να περπατήσει και να έχει μια φυσιολογική ζωή. Αναμένεται πάντως να εξεταστεί για να ελεγχθεί τι μπορεί να προκάλεσε αυτή την παραμόρφωση και να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αποκατασταθεί το πρόβλημα στα πόδια του.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό και μάλιστα στην Κίνα. Τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τη Mirror, είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η εικόνα ενός «μεταλλαγμένου γουρουνιού» που φαινόταν να έχει «ανθρώπινο πρόσωπο». Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αυτές οι εικόνες, πάντως, είναι αποτέλεσμα της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook