Οι φόβοι για τη διαιτησία του Λάκωνα Σπύρου Σελίμου στο ματς με τον… γειτονικό γι’ αυτόν Αστέρα Τρίπολης επιβεβαιώθηκαν για τον Πλατανιά, που υπέστη την πρώτη του ήττα για φέτος με 2-0.

Ο εν λόγω ρέφερι ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αφού με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Στάθη στο 56’ άφησε με δέκα παίκτες τον Πλατανιά και έδωσε τα… ηνία του αγώνα στους γηπεδούχους, που στάθηκαν και τυχεροί στη φάση του 1-0 στο 65’. Το σουτ του Γιαννούλη αποκρούστηκε από τον Σωτηρίου, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Βάντερσον και κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Με άλλον… αέρα οι Αρκάδες πήραν τον έλεγχο στη συνέχεια και πέτυχαν και το 2-0 στο 84’ με πλασέ του Καλτσά από σέντρα του Κυριακόπουλου, “σφραγίζοντας” την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τέσσερις σερί ήττες.

Στο 28’ ο Γιακουμάκης και στο 90+2’ ο Καρυπίδης είχαν καλές στιγμές για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που έχει φρικτά παράπονα από τον Σελίμο.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Κασσαβέτης (Ανατ. Αττικής) – Παλαμίδας (Λακωνίας)
4ος διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)

Κίτρινες κάρτες: Μάσα (21’), Σεφίλ (24’), Στάθης (30′), Βάντερσον (36′), Γιακουμάκης (39′), Στάθης (56′), Καλτσάς (78’)
Κόκκινες κάρτες: Στάθης (56’)

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Ιγκόρ, Σεφίλ, Μπέρτος, Γιαννούλης (76’ λ.τρ. Κυριακόπουλος), Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα (56’ Φερνάντες), Γκοντό (62’ Ιωαννίδης)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (78’ Γιορέντε), Αποστολόπουλος (84’ Ντίνας), Μενδρινός (64’ Μουνάφο), Μανούσος, Γιακουμάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook