Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και πολύ δυνατό αέρα ο Κισσαμικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πανθηραϊκό του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Το ματς ήταν δυνατό και οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Οι καλύτερες φάσεις στην αναμέτρηση σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κισσαμικός απείλησε με τους Κίκε, Τσερκέζο, ενώ ο Λαζαρίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του με εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Κουμπαρούλη και Ζώνα. 

Οι φάσεις του αγώνα
63′ Γύρισμα του Μάντζη σουτ του Κίκε μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Ζωντός.
65′ Εκτέλεση φάουλ του Κουμπαρούλη, εντυπωσιακή εκτίναξη του Λαζαρίδη και απόκρουση με το ένα χέρι.
73′ Δυνατό σουτ του Γκούμα άουτ.
76′ Ο Ζώνας στην πλάτη της άμυνας πλασάρει από πλάγια θέση και ο Λαζαρίδης αποκρούει.
83′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κισσαμικό, από γύρισμα του Κίκε ο Τσερκέζος θα κάνει το σουτ και ο Κουμπαρούλης θα διώξει στη γραμμή.

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης (46′ Κωλέτσης), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης, Μπακάλης, Φύτρος (46′ Λαζαρίδης), Λούκας (46′ Σαββίδης), Γαρυφαλόπουλος, Περιάλης, Μωραΐτης (46′ Ζώνας)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης (46′ Τσερκέζος), Ενγκουέμ, Παντελάκης, Τσοντάκης (46′ Κουρέλλας), Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (58′ Μάριο Μαρτίνεθ), Βλάχος (58′ Κίκε), Ποκόνγκ (67′ Θέος), Μάντζης (67′ Μίλιτς)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook