Η οικογένεια με τα 4 παιδιά που έμεινε χωρίς στέγη λόγω φωτιάς σύντομα ξαναμπαίνει σπίτι της χάρις στην ανθρωπιά του κόσμου και στην κινητοποίηση της ομάδας αλληλεγγύης Κίτρινη Αποστολή.

Στο σπίτι της μητέρας με τα 4 ανήλικα παιδιά της είχε ξεσπάσει φωτιά στα τέλη Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς και η οικογένεια όχι μόνο να μην έχει πού να μείνει αλλά να μην έχει καν ρούχο να φορέσει, αφού είχαν καεί όλα τα υπάρχοντά της.

Η αποκατάσταση του σπιτιού ήταν αδύνατη για τα οικονομικά της μητέρας με τα 4 παιδιά. Έτσι από την αρχή η Κίτρινη Αποστολή, έκανε κάλεσμα σε όλους να προσφέρουν ό,τι μπορούν σε εργασία από ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγους, σοβατζήδες κτλ μέχρι και είδη κυρίως οικοσυσκευές.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που πλέον χάρις στην ανθρωπιά, η οικογένεια θα μπορεί την επόμενη εβδομάδα να ξαναμπεί στο σπίτι της.

Η Κίτρινη Αποστολή στο τελευταίο της μήνυμα αναφέρει:

“Η βδομάδα που θα αλλάξει μια για πάντα την ζωή της οικογένειας!!

Η επόμενη βδομάδα θα είναι αυτή που η οικογένεια χάρις την απίστευτη, συγκινητική, και συνάμα ουσιαστική βοήθεια από πάρα πολλούς ανθρώπους θα μπορέσει τελικά να μπει στο σπίτι της!! Τις επόμενες μέρες θα γράψουμε τι ακριβώς χρειάζεται ακόμα….αφού όλοι εσείς μας έχετε στείλει δεκάδες μηνύματα για να βοηθήσετε!!

Επειδή όμως το σπίτι είναι μικρό…θα χρειαστούν λίγα και καλά!!!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook