Την οργή του για τη διαιτησία του Σπύρου Σελίμου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο Πλατανιάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ομάδας:

Δυστυχώς οι πληροφορίες και οι φόβοι μας, καθόλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας επιβεβαιώθηκαν. Ο λαός λέει ότι, ο κακός γείτονας είναι συμφορά, αλλά ο καλός ευλογία και ο διαιτητής Σελίμος από την Σπάρτη (έχοντας και άξιους συμπαραστάτες τους βοηθούς του Κασσαβέτη και Παλαμίδα) αποδείχτηκε όντως ένας καλός… γείτονας.

Οι αποφάσεις του στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης, έδειξαν ότι στα πολλά που μπορεί κάποιος να του προσάψει, το πρώτο είναι ότι πρόκειται για έναν ανεπαρκή διαιτητή.

Παράπονα από τα σφυρίγματά του έχουν σίγουρα και οι δυο ομάδες, όμως δεν χωράει καμία αμφισβήτηση, ότι αυτά που επηρέασαν και τελικά καθόρισαν την έκβαση του αγώνα πάρθηκαν εις βάρος του Πλατανιά.

Πολιτική της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων είναι να αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο μέσω ανακοινώσεων, σεβόμενη τις επιταγές του Συνεταιρισμού και επιλέγοντας τις περισσότερες φορές την διακριτικότητα έστω κι αν νιώθει αδικημένη, σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει με γνώμονα το καλό του πρωταθλήματος και τη βελτίωση της πολύπαθης ελληνικής διαιτησίας. Καλό είναι ωστόσο, αυτό να μην θεωρηθεί από κάποιους ως αδυναμία.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι όλα έχουν και τα όρια τους και τονίζει ότι θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της, στις όποιες περιπτώσεις θεωρεί ότι αδικείται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook