Ο δημοφιλής ηθοποιός αφήνει για λίγο το διαμέρισμά του στην «Πολυκατοικία» του Mega και μπαίνει «Με το Δεξί» στην ομώνυμη εκπομπή του Σπύρου Σούλη που μεταδίδεται αύριο στις 21.00.

Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του επισκέπτονται μια πολύτεκνη οικογένεια στον Γέρακα. Η μητέρα είναι άνεργη και ο πατέρας είναι ιδιοκτήτης φορτηγού, ενώ έχουν πέντε παιδιά, τέσσερα αγόρια και ένα κοριτσάκι.

 Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε μαζί με τον παρουσιαστή δίπλα στην οικογένεια και έμεινε συνολικά δυο μέρες από τις τέσσερις. «Έκανε τα πάντα. Γκρέμισε, έβαψε… Κουράστηκε πραγματικά», λέει στο Yupi πρόσωπο από την ομάδα της παραγωγής και προσθέτει: «Yπάρχει και μια αστεία σκηνή όπου θέλει να μιλήσει με έναν άνθρωπο του συνεργείου, ο οποίος όμως δεν μιλάει ελληνικά, και δεν καταφέρνουν φυσικά να συνεννοηθούν».

 Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 21 Ιανουαρίου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν «Με το Δεξί» έχουν περάσει και άλλα διάσημα πρόσωπα, μεταξύ άλλων ο Σπύρος Χαριτάτος με τον Γιώργο Καραμέρο, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Κόκλας, ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Σάββας Πούμπουρας.

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook