Από την περασμένη Κυριακή όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο άντρας που πόζαρε μαζί του στη Μύκονο και ανέβασε τη φωτοργαφία τους στο twitter.

«Οι δυο τους είχαν σχέση για δύο χρόνια (από το 2003 έως και το 2005), μέχρι την εποχή περίπου που η Ελεονώρα ξεκίνησε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ. Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο άντρα, 33 ετών, επιχειρηματία. Μπορεί να χώρισαν, αλλά διατήρησαν μια υπέροχη φιλική σχέση» λέει πηγή από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας που γνωρίζει και τους δύο.

 \"\"

Ο Ηλίας και οι φίλοι του συνάντησαν την παρέα της Ελεονώρας και για τρεις μέρες ήταν αχώριστοι, αποκαλύπτει το people. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όλοι μαζί γιόρτασαν την ονομαστική γιορτή της Μαρκέλλας Σαράιχα στο Sea Satin, ενώ το επόμενο βράδυ διασκέδασαν στην Αίγλη, στο Sea Satin και στο Rock ’n’ Roll.

Το μεσημέρι της Κυριακής όλοι μαζί κολύμπησαν στην παραλία της Λιας και ενώ η Ελεονώρα είχε αρχικά προγραμματίσει να αναχωρήσει για Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, τελικά έμεινε μέχρι και αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Μύκονο, οπότε και έφυγε με flying dolphin με προορισμό τη Ραφήνα.

\"Ελεονώρα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook