Μπορεί ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου,  να ακυρώνει το ταξίδι του στο Ηράκλειο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, αλλά ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει βαλίτσες, καθώς πληροφορίες του Flashnews.gr τον θέλουν να έρχεται στην Κρήτη και μάλιστα, ενδέχεται να προχωρήσει σε βαρυσήμαντες δηλώσεις.

Η ημερομηνία για την κάθοδο του Πρωθυπουργού, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, ωστόσο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι ενδεχομένως να έρθει με αφορμή τη δημοπράτηση του αεροδρομίου στο Καστέλι, στις 27 Οκτωβρίου

Όσο για την επίσκεψη Αποστόλου; Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έπειτα από την συνάντηση που είχε με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία του μετέφεραν το κλίμα που επικρατεί στο νησί, ακύρωσε το ταξίδι του, επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι αγρότες της Κρήτης, είχαν στείλει τελεσίγραφο στον υπουργό, απαιτώντας απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας παραγωγός.

Με αφορμή τις φήμες που ήθελαν τον κ. Αποστόλου να έρχεται  στο νησί, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 21 Οκτωβρίου,  οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα τις προηγούμενες ημέρες έστειλαν μήνυμα, να μην κατέβει με… άδειες βαλίτσες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook