Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές, που συνέβη στον Βατόλακκο πριν απο δύο ημέρες και αφορά ενα μικρό αγοράκι από το χωριό.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το αγοράκι ενώ έκανε ποδήλατο κοντά στο χωριό και όχι σε κάποιο απόμακρο δρόμο, ξαφνικά, ενα αυτοκίνητο μπήκε μπροστά του και έκλεισε τον δρόμο. Τότε, δύο άτομα, του επιτέθηκαν με ρόπαλα ενώ οπως αναφέρει η μητέρα του αγοριού τα είχαν ντύσει με σίδερο!

Ευτυχώς το αγοράκι κράτησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να ξεφύγει απο την άλλη πλευρά του δρόμου ενω συγκράτησε πρόσωπα και πινακίδες.

Με νεότερη ενημέρωση,την ίδια μέρα, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του αγοριού αναφέρει οτι οι αρχές συνέλαβαν τον ένα δράστη τον οποίο και ο γιος της τον αναγνώρισε παρόλο που αυτός αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το περιστατικό.

Ενα πολύ θλιβερό περιστατικό για την τοπική κοινωνία του χωριού με τους κατοίκους πλέον να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί με τα παιδιά τους ενω ανησυχούν και για την προσωπική τους ασφάλεια.

Το πρωτοφανές περιστατικό, δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, καθώς και δεν επιβεβαιώνεται η σύλληψη τους ενός απο τους δύο δράστες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook