Δήλωση του κ.Γιώργου Χατζηδάκη για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

«Με αφορμή την εκλογή μου στο Δ.Σ. της ΓΕ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. επιθυμώ εξ΄αρχής  και από καρδιάς να ευχαριστήσω, ανεξαιρέτως, όλους όσους, (ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι και στον βαθμό των δυνατοτήτων που αυτό του δίνει), αγκάλιασαν και στήριξαν την υποψηφιότητα μου. 

Θερμές ευχαριστίες και προς τους συναδέλφους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, από όλη τη χώρα, οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντας με στον τρίτο (και ανώτατο) βαθμό του εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Τους διαβεβαιώνω ότι έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και ότι η μόνη, αλλά πάγια, υπόσχεση μου για συνεχή, άοκνη και συστηματική προσπάθεια με σκοπό την πάντα εμπεριστατωμένη διεκδίκηση των καλώς νοούμενων συμφερόντων και του κλάδου των κέντρων ξένων γλωσσών (ο οποίος εκλέγει για πρώτη φορά μέλος του στην ΓΕ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και των επαγγελματιών, βιοτεχνών κι εμπόρων συνολικά, παραμένει εν πλήρη ισχύ.

Συγχαίρω ειλικρινώς το σύνολο των εκλεγέντων στη νέα διοίκηση της Συνομοσπονδίας μας και εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και καλή συνεργασία προς εκπλήρωση του, πράγματι, δύσκολου έργου το οποίο αναλαμβάνουμε.
Γεώργιος Εμμ. Χατζηδάκης
Πρόεδρος Σ.Ι.Κ.Ξ.Γ. palso Νομού Ηρακλείου
Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών κ.ξ.γ. (Π.Ο.Ι.Κ.Ξ..Γ)
Μέλος του Δ.Σ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΕ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook