Στα κρατητήρια οδηγήθηκαν πέντε άτομα τα οποία έπαιζαν ζάρια, σε καφέ-μπαρ στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ενώ κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ.

Πρόκειται για 40χρονο, 50χρονο, 65χρονο, 56χρονο και 34χρονο αλλά και έναν 43χρονο Αλβανό οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου,  για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφέ-μπαρ», ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ο 34χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος να έχει επιτρέψει στον 40χρονο, στον 50χρονο, στον  65χρονο και στον 56χρονο, τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν. Επιπλέον συνελήφθη ο 43χρονος ως εργαζόμενος στο εν λόγω κατάστημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια και το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook