Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της και εγκαινιάζει την Πέμπτη 20/10/2016  το ολοκαίνουριο  κατάστημά της στο Ρέθυμνο. Το νέο ΑΒητικο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Οπλαρχηγού Παχλά 110.

Με 1150 τ.μ. χώρο πώλησης και 60 θέσεις πάρκινγκ, η άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση της ΑΒ μεταφέρεται σε μία ακόμα πόλη της Κρήτης. Το νέο ΑΒ αποτελεί το δέκατο κατάστημα του Ομίλου μας στο νησί. Τα 45 μέλη της ΑΒητικης οικογένειας που εργάζονται στο ΑΒ Ρεθύμνου είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν με τις αγορές σας καθημερινά.

Από τις 20/10 και για τρεις μέρες, προσφέρουμε τα άριστης ποιότητας προιόντα μας με 10% έκπτωση, σε όλους όσους επισκεφτούν το νέο μας κατάστημα. Όλες μας οι προσφορές και τα προϊόντα θα περιλαμβάνονται σε ειδικό έντυπο για το διάστημα μεταξύ 20/10- 2/11.

Στο ολοκαίνουριο ΑΒ που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού, θα βρείτε: τμήμα μαναβικής, φρέσκα ψάρια και κρέατα, τμήμα delicatessen τυριών και αλλαντικών, τμήμα τυποποιημένων τροφίμων, κάβα, όπως και είδη σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης και μπάνιου.

Με αφοσίωση στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όσους μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους, φτάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυό μας που μετρά πλέον 366 καταστήματα. Γιατί είναι…χαρά μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook