Πολλά είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Κατσούλης για το εντός έδρας ματς με τον Άγιο Ιερόθεο, όπου στόχος του ΙΝΚΑ είναι η επιστροφή στις νίκες.

Ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκουτσίδη, του τιμωρημένου Καρβουνιάρη και ακόμα τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματιών. Εκτός δράσης θα μείνουν οι Ταταράκης, Τσικουδάκης, Κυτράκης και Σταθινάκης! Το μόνο ευχάριστο για τον τεχνικό των “ερυθρόλευκων” είναι η επιστροφή σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό του Ζντράβκοβιτς, ενώ και ο Ντεντάκης που αποχώρησε τραυματίας από το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας για τα προβλήματα που υπάρχουν:

Ούτε λίγο ούτε πολύ… επτά απουσίες θα μετρήσει στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Εκτός του Βουρβαχάκη (συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και μπαίνει σταδιακά στις προπονήσεις) και του Γκουτσίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά και του Μιχάλη Καρβουνιάρη, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο, ο Γιάννης Κατσούλης δεν θα έχει στη διάθεσή του άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο Κώστας Ταταράκης θα απουσιάσει λόγω προβλήματος με θλάση στον τετρακέφαλο, ενώ ο Τσικουδάκης φαίνεται πως θα λείψει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες λόγω διαστρέμματος στην ποδοκνημική.

Επίσης, απών από το ματς με τους Περιστεριώτες θα είναι και οι Κυτράκης (πρόβλημα στον προσαγωγό) και Σταθινάκης (πρόβλημα στο δικέφαλο).

Το ευχάριστο είναι πως επανήλθε σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό ο Μάριος Ζντράβκοβιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook