Ο Δήμος Χανίων με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι η ετήσια επισπορά του χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής η απόφαση πάρθηκε λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Επειδή ωστόσο η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει 2-3 εβδομάδες αυτό σημαίνει ότι αν ξεκινήσει η Football League 29-30 Οκτωβρίου τότε ο Κισσαμικός (με ΟΦΗ και ενδεχομένως με Άρη) και ο ΑΟΧ (με τον Αγροτικό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική) θα αναγκαστούν να αγωνιστούν στη δεύτερη έδρα που έχουν δηλώσει, δηλαδή σε Μάλεμε και ΔΑΚ Γάλλου, αντίστοιχα. Το πρόβλημα βέβαια είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες, για τον μεν Κισσαμικό διότι θα δώσει τα δύο πιο “εμπορικά” παιχνίδια στο πρωτάθλημα στο Μάλεμε και για τον δε ΑΟΧ επειδή θα χρειαστεί να… ξενιτευτεί στο Ρέθυμνο. Όσον αφορά τον Πλατανιά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του μετά από αυτό με την Ξάνθη, είναι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 19 Νοεμβρίου.

Η διαδικασία της επισποράς γίνεται κάθε χρόνο και μετά την ολοκλήρωσή της οι δύο ομάδες που αγωνίζονται στη Football League θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα Περιβόλια ως έδρα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει ότι λαμβάνοντας υπόψη  την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, η ετήσια επισπορά του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Περιβολίων, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24/10/16.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook