Τρία ελληνικά αεροδρόμια καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις στη δεκάδα των χειρότερων αεροδρομίων της Ευρώπης ενώ άλλο ένα βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με ψηφοφορία των αναγνωστών της ιστοσελίδας sleepinginairports.net, τα αεροδρόμια της Σαντορίνης, των Χανίων και του Ηρακλείου καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις ενώ αυτό της Ρόδου βρίσκεται στην 5η θέση.

Μάλιστα, τα αεροδρόμια της Σαντορίνης, των Χανίων και του Ηρακλείου βρίσκονται επίσης και στην χειρότερη δεκάδα σε παγκόσμια κλίμακα.

Τι λένε για το αεροδρόμιο Χανίων:

Πέρισυ, τα Χανιά δεν ήταν ανάμεσα στα χειρότερα Ελληνικά αεροδρόμια. Ωστόσο φέτος οι αναγνωστες που ψήφησαν είχαν άλλη άποψη.Τεράστιες ουρές ελάχιστα καθίσματα που σε αναγκάζουν να ακουμπήσεις σε κάποιο τοίχο για να ξεκουραστείς, μια μοναδική επιλογή στο τομέα του φαγητού “με μέτρια σάντουιτς σε υψηλές τιμές”, αίθουσες χωρίς κλιματισμό που γίνονται ανυπόφορες με τις υψηλές θερμοκρασίες του νησιού και τον πολύ αυστηρό έλεγχο ασφαλείας είναι μερικά απο τα παράπονα.

Τι λένε για το αεροδρόμιο Ηρακλείου:

Το τρίτο χειρότερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη σύμφωνα; με την ιστοσελίδα είναι του Ηρακλείου.Για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου τα παράπονα ήταν πάνω κάτω τα ίδια με των Χανίων προσθέτοντας τα παράπονα για θλιβερή κατάσταση στις τουαλέτες και αδιάφορο προσωπικό.

sleepinginairports.net

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook