Περίπου 64,6 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των διεκδικητών του Λευκού Οίκου, της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ, ένας αριθμός χαμηλότερος σε σύγκριση με την τηλεθέαση της πρώτης τηλεμαχίας αλλά σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το δεύτερο ντιμπέιτ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα στοιχεία της Nielsen που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News δείχνουν ότι περίπου 36 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το τελικό ντιμπέιτ από τους δέκτες των τεσσάρων μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων των ΗΠΑ, ενώ επιπλέον 28 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν σε καλωδιακά δίκτυα.

Η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος και του αντιπάλου της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος προσέλκυσε συνολικά 84 εκατομμύρια τηλεθεατές, ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των τηλεμαχιών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα 66,5 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας, που προβλήθηκε την ίδια ώρα με τη δημοφιλή εκπομπή «Sunday Night Football».

Τα τελικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων τηλεοπτικών δικτύων που μετέδωσαν απευθείας το ντιμπέιτ, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook