Τελευταία ενημέρωση 15:00

Μια μεγάλη επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος ναρκωτικών ουσιών βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αστυνομικές αρχές, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δυο Κρητικοί.

Στην επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν με τη συνδρομή του Λιμενικού, 29 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό διεθνών μεταφορών που ανήκει σε Ηρακλειώτικη εταιρεία.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα στην καμπίνα του φορτηγού που μετέφερε κρέατα. Το φορτηγό που ερχόταν από Ολλανδία και είχε τελικό προορισμό το Ηράκλειο ακινητοποιήθηκε στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr η επιχείρηση στήθηκε από την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών ΔΕΑ, που παρακολουθούσε τις κινήσεις του οδηγού και του συνοδηγού οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο από Αθήνα προς Π’άτρα και στη συνέχεια θα κατευθύνονταν στην Αθήνα όπου θα μοίραξαν τα ναρκωτικά.

Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για τζίρο 500.000 ευρώ από την πώληση της κοκαΐνης, ενώ σύμφωνα πάντα με το pelop.gr δεν είναι η πρώτη φορά που οι αμερικανικές αρχές κάνουν την εμφάνισή τους στο λιμάνι της Πάτρας καθώς πριν από λίγους μήνες είχαν εντιοπίσει 350 κιλά ηρωίνης.

Μέχρι αυτή την ώρα έχει κατασχεθεί η τεράστια ποσότητα κοκαΐνης και το φορτηγό, ενώ συνελήφθησαν στην Πάτρα οι δυο Κρητικοί της εταιρείας καθώς και δυο Αλβανοί στην Κορινθία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook