Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη έπεσε θύμα διάρρηξης ενώ η ίδια ήταν μέσα στη μεζονέτα της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είναι όπως όλα δείχνουν ένα από τα θύματα της σπείρας που δρα στην περιοχή και πιθανότατα είναι οι ίδιοι δράστες που χτύπησαν και στο σπίτι της Άννας Βίσση.

Το βράδυ της Κυριακής ένα σήμα της εταιρείας security που φυλάσσει το συγκρότημα κατοικιών στην οδό Αγράμπελης όπου μένει και η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου σήμανε συναγερμό.

Λίγη ώρα αργότερα το περιπολικό της Άμεσης Δράσης είχε φτάσει στο σημείο. Ωστόσο οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν και φαίνεται πως κατάφεραν να αρπάξουν πολύτιμα αντικείμενα. Αντικείμενα τόσο χρηματικής όσο και ιστορικής, σύμφωνα με πληροφορίες, αξίας.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα της Δήμητρας Λιάνη οι δράστες κατάφεραν, αν και έμειναν στον χώρο λίγη ώρα να αρπάξουν και αντικείμενα που ανήκαν στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Την ώρα της εισβολής των δραστών η Δήμητρα Λιάνη βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ωστόσο ήταν τυχερή καθώς δεν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook