Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο η ετήσια γιορτή του προσωπικού του Τουριστικού Οργανισμού  TEZ TOUR Ελλάδος.   Σημείο συνάντησης φέτος ήταν το Creta Maris Beach Resort στην Χερσόνησο, όπου οι διοργανωτές φρόντισαν για μια ακόμη πετυχημένη βραδιά.  

Η εκδήλωση που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες είχε θέμα τα «Ελληνικά Βραβεία Oscar».  

Συμμετέχοντες στην βραδιά ήταν 120 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρίας που και φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση των 105.000 και πλέον επισκεπτών-πελατών τους στην Ελλάδα. Βραβεύτηκαν όπως κάθε χρόνο, οι καλύτεροι υπάλληλοι της σαιζόν με βάση την προσφορά και την απόδοση τους καθώς και το ξενοδοχείο CRETA MARIS για το οποίο ανακοινώθηκε η αποκλειστική συνεργασία με την TEZ TOUR (στις αγορές που δραστηριοποιείται, δηλαδή την Ρωσία και ΚΑΚ καθώς και τις  χώρες της Βαλτικής ) για την τουριστική σαιζόν του 2017.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευθ.Μουντράκης, ο σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Ζαν Αντρέα Γκαραντσίνι, ο κεντρικός Λιμενάρχης Ηράκλειου Δημήτρης Σαιτάκης αλλά και ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook