Τελευταία ενημέρωση 16:02

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε ολόκληρο το Ρέθυμνο καθώς ακούστηκαν δυο εκκωφαντικές εκρήξεις στον αέρα – Το Πεδίο Βολής δηλώνει πως δεν έγινε κάποια εκτόξευση

Μυστήριο παραμένει η προέλευση του εκκωφαντικού θορύβου και των εκρήξεων στον άερα που αναστάτωσαν το μεσημέρι την πόλη του Ρεθύμνου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο εκκωφαντικός θόρυβος που αναστάτωσε την πόλη και τα χωριά του νομού Ρεθύμνου περίπου ένα τέταρτο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι οφείλεται σε βλήμα, που εξερράγη στον αέρα μετά από ελεγχόμενη έκρηξη.

Όμως το Πεδίο Βολής Κρήτης σε ανακοίνωσή του προς το rethemnosnews.gr δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιστατικό.

Σας γνωρίζουμε σε απάντηση του σχετικού που αφορά σε πιθανή έκρηξη βλήματος προερχόμενου από το ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ότι κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία ουδεμία δραστηριότητα εκτόξευσης έλαβε χώρα στο Πεδίο Βολής.

Συναφώς, επισημαίνεται ότι η εκδοθείσα ΝΟΤΑΜ για δέσμευση της περιοχής την 21 Οκτ 16 ακυρώθηκε, καθόσον οι προγραμματισμένες βολές ολοκληρώθηκαν το πρωί της 20ης Οκτωβρίου 2016.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook