Είναι μόλις 23 ετών, εκατομμυριούχος και στην ατζέντα της υπάρχουν τηλέφωνα όπως της Kylie Jenner. Ο λόγος για την Iyia Liu, μια νεαρή επιχειρηματία από τη Νέα Ζηλανδία της οποίας οι κορσέδες γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και έκαναν τον τραπεζικό της λογαριασμό να απογειωθεί.

Οι ειδικοί κορσέδες για τη μέση που πουλάει η 23χρονη έχουν γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ διάφορων διάσημων προσωπικοτήτων και τώρα η ίδια προωθεί το αξεσουάρ και μέσω των κοινωνικών δικτύων. Εκατοντάδες κορίτσια, πλέον, συρρέουν στην ιστοσελίδα της για να πάρουν στα χέρια τους το must have αξεσουάρ που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές και περιζήτητο. Πέρυσι μάλιστα της απέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια κέρδος αλλάζοντας της κυριολεκτικά τη ζωή.

 

Η απόφοιτη της σχολής εμπορίου αναφέρει ότι παρατήρησε τη συγκεκριμένη τάση με κορσέδες στο διαδίκτυο και αποφάσισε να ξεκινήσει την εισαγωγή κάποιων από την Κίνα. «Νόμιζα ότι θα πουλούσα απλά μερικούς. Αλλά οι πωλήσεις αυξήθηκαν θεαματικά» λέει η ίδια. Όπως αναφέρει δεν ήταν η πρώτη φορά που εισήγαγε προϊόντα από την Κίνα και τα πουλούσε σε τοπικές επιχειρήσεις αλλά ποτέ δεν είχε γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία. Σε μια εποχή όπου τα social media είναι ο «βασιλιάς», η Liu αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά για να αναπτύξει την επιχείρησή της ακόμη περισσότερο.

Το να πληρώνει 300.000 δολάρια στην Kendall Jenner για να προωθήσει το προϊόν της (το οποίο είχε αρχικά αγοράσει από μόνη της) μπορει να ακούγεται γελοίο, αλλά όταν αυτό αρέσει σε περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια χρήστες και εκτίθεται σε πολλά περισσότερα εκατομμύρια, είναι δύσκολο να πει κανείς ότι είναι μια κακή επιχειρηματική απόφαση. Εξάλλου δεν είναι καθόλου λίγες οι διασημότητες που πλέον το προμηθεύονται από αυτήν κάνοντας «δωρεάν διαφήμιση». Κι αν της πήρε καιρό για να ξεχρεώσει την Jenner, πλέον απολαμβάνει την επιτυχία της και ζει μια χλιδάτη ζωή όπως οι celebrities που αγοράζουν τον κορσέ.

Με έναν ισχυρό τραπεζικό λογαριασμό, απολαμβάνει τις διακοπές της και δίνει το μήνυμα ότι αν έχεις στόχο μπορεί να πετύχεις ό,τι θες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook