Τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 21/10/2016, ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Brad J. Collins. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τον Διοικητή για θέματα, που αφορούν την πόλη των Χανίων, ενώ ο κ. Collins αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα παραμονή του στην Ελλάδα και στις δραστηριότητες της Αμερικανικής Ευκολίας.

Μάλιστα, ειδική αναφορά έγινε από τον κ. Βάμβουκα στη συνεργασία, που πρέπει να αναπτυχθεί, για την επίλυση των κυκλοφοριακών θεμάτων, που επιβαρύνουν τον οικισμό του Μουζουρά.  

Μεταξύ των δύο πλευρών  έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Έπειτα ο J.Collins επισκέφθηκε και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Brad J. Collins (Πλοίαρχος Μπραντ Τζ. Κόλινς), ο οποίος παρέλαβε την σκυτάλη από τον προηγούμενο Διοικητή, Captain Michael R. Moore, την 1η Αυγούστου 2016.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον νέο Διοικητή για θέματα που αφορούν στο Νομό Χανίων, επικεντρώνοντας τη συζήτηση στην καλή σχέση που αναπτύσσεται στα Χανιά μεταξύ των  δυο λαών, στις προσπάθειες που είχαν καταβάλει οι προηγούμενοι Διοικητές προς αυτήν την κατεύθυνση, και στην άψογη συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών της Αμερικάνικης Ευκολίας και της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κ. Collins με τη σειρά του αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα παραμονή του στην Κρήτη, και στις επισκέψεις που προγραμματίζει σε διάφορες περιοχές του Νομού, όπως και στις δραστηριότητες της Αμερικάνικης Ευκολίας. Επίσης ο Πλοίαρχος ενημέρωσε τον κ. Βουλγαράκη για την επίσκεψη του ελικοπτεροφόρου USS WASP (LHD1) την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας. Το ελικοπτεροφόρο θα φτάσει στα Χανιά την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, και θα παραμείνει αγκυροβολημένο για 9 ημέρες στη Σούδα, με σκοπό την ξεκούραση και την αναψυχή του πληρώματος. Τέτοιου είδους επισκέψεων είναι πάντα ευπρόσδεκτες, όπως υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού αποτελούν τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία, ιδιαίτερα σε περίοδο κάμψης λόγω της λήξης της τουριστικής σαιζόν. 

Κλείνοντας ο κ. Βουλγαράκης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook