Από τον Δήμο Πλατανιά  ανακοινώνεται η διανομή λαδιού, ζάχαρης, φακής , φέτας , γάλα εβαπορέ, οδοντόκρεμας, κ.λ.π. για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). 

Η διανομή θα ξεκινήσει την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και ο Δήμος Πλατανιά, θα ενημερώσει τηλεφωνικά τους  ωφελούμενους για την ημέρα, τον χώρο και την ώρα της διανομής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.    

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους: τον αριθμό Αίτησης για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, το ΑΜΚΑ τους και το βιβλιάριο υγείας τους. 

Tο πρόγραμμα, στο οποίο έχει συμπράξει και ο Δήμος Πλατανιά, υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι) με τίτλο «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Συνδρομής Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook