Καλοκαίρι ίσον Ελλάδα. Η αγαπημένη εποχή όλων και ειδικότερα των παπαράτσι που έχουν ακροβολιστεί στις παραλίες έτοιμοι και \”οπλισμένοι\” προκειμένου να απαθανατίσουν τα κορμιά των σταρ που τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα και κλέβουν την παράσταση.

Το περιοδικό ΕΓΩ! συγκέντρωσε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ και έμαθε τα διατροφικά μυστικά τους. Κρατήστε, λοιπόν, σημειώσεις γιατί μπορεί και εσείς να κάνετε τέτοιου είδους εμφανίσεις στις πλαζ ακόμα κι αν δεν σας φωτογραφήσει κάποιος φωτορεπόρτερ.

\"\"

Η Δούκισσα Νομικού και Ζέτα Μακρυπούλια προτιμούν τη yoga αλλά και το pilates ενώ έχουν σχεδόν πάντα στην τσάντα τους 2- 3 μπάρες δημητριακών για τις δύσκολες ώρες της πείνας.

\"\"

Χωρίς να καταφεύγει σε ακραίες δίαιτες, η Ελένη Μενεγάκη καταφέρνει εδώ και χρόνια να κρατάει σταθερά τα κιλά της, ενώ αν φάει μία μέρα πολύ την επόμενη θα προσέξει ιδιαίτερα.

\"\"

Η Έλλη Κοκκίνου το τελευταίο διάστημα έχει κόψει εντελώς τα αναψυκτικά και έχει περιορίσει στο ελάχιστο τη ζάχαρη ενώ η Έλενα Παπαβασιλείου τρώει καλό πρωινό και αποφεύγει το βραδινό για να διατηρεί το μοναδικό αυτό κορμί.

Η Νάντια Μπουλέ το καλοκαίρι κολυμπάει πολύ, ενώ το χειμώνα επισκέπτεται το γυμναστήριο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

\"\"

Λάτρης του beach volley η Ντορέττα Παπαδημητρίου ακολουθεί με ευλαβική προσήλωση το πρόγραμμα διατροφής της και διατηρεί πάντα σταθερά τα κιλά της.

Με σωστή διατροφή αλλά και κολύμπι, η Φαίη Σκορδά, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του μονάκριβου γιου της, έχει καταφέρει να επανέλθει στα κιλά της.

\"\"

Ο χορός έχει βοηθήσει την Ευγενία Μανωλίδου να διατηρεί το άψογο σώμα της ενώ προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook